Lyt på P2

I forbindelse med koncerterne med Concerto Copenhagen laver P2 et par indslag. Lyt med når Pernille Petersen er gæst i P2 puls på lørdag formiddag. Hør mere på mandag når Pernille er dagens P2 historie og hør koncerten fra Garnisions Kirke når den sendes som P2 koncerten tirsdag den 25. september kl. 19.20.

3 Replies to “Lyt på P2”

 1. Hej Pernille!
  Hørte dit og Ninas indslag i Puls! Skønt.

  Jeg underviser i musik i folkeskolen i Roskilde. Vi har arrangeret en Blokfløjtedag i november, hvor 400 elever mødes på 4 skoler med deres blokfløjte til sammenspil.

  Kunne du tænke dig, at besøge en af skolerne og være med ved koncerten. Spille med, give en solo og en præsentation af, hvad og hvor langt man kan nå med sin fløjte.

  Måske kan jeg få P2 til at dække begivenheden og jeg kan sikkert også skaffe dig vederlag fra kulturpuljen i Roskilde. Har du lyst til at være med.
  Venlig hilsen fra Peter

 2. Hej Pernille!
  Hørte dit og Ninas indslag på Puls. Skøn fløjte!
  Jeg underviser i musik i folkeskolen. I november har vi arrangeret en Blokfløjtedag, hvor 400 elever mødes på 4 skoler og spiller blokfløjte sammen. Kunne du tænke dig at medvirke ved en af koncerterne, hvor du spiller med, giver en solo og demonstrerer, hvad og hvorlangt man kan nå med det lille magiske rør med huller.
  Jeg kunne få P2 til at dække begivenheden og få Kulturpuljen i Roskilde til at dække et honorar til dig.

  Har du lyst til at være med. Evt.gerne onsdag d. 29. november på Peder Syv Skolen i Roskilde.

  Vh fra Peter

 3. Hej Peter

  Det lyder rigtig sjovt og spændende. Især da det netop er Roskilde Musikskole jeg er vokset ud af:-) Jeg skriver dig lige en mail.

  KH Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *