Global Units spiller i weekenden

Denne weekend optræder jeg to gange i forbindelse med Global Units projektet. Projektet er startet af August Engkilde og er et forum hvor musikere fra alle genrer mødes og finder et fælles sprog i improvisationen.

Fredag den 3. juni kl. 19.00 er der koncert i Republique i København under Athelas New Music Festival hvor blandt andet Henning Christiansens “Perceptive Constructions” opføres, over dette værk improviserer Global Units August Engkilde og Ture Larsen og jeg en lille parafrase. Læs mere på anmf.dk Der vil også være interaktivt lys og sessionen vil blive livestreamet på internettet se: globalunits.net

Konceptet gentages dagen efter ved 4 hour festival under Distortion festivalen ved frizonen på Carlsberg. Læs mere på facebook.com

Two concerts this weekend: Tonights concert with contemporary improvisations from Copenhagen will be live streamed here: www.globalunits.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *