Keep it real videoen

Nu har jeg fået videoen fra MTV! Underligt at se sig selv, men synes at den er blevet sjov.. Interviewet er optaget hjemme hos mig selv. De var omkring 6 teknikere og en masse udstyr kastet ind på mit lille værelse, og så skulle jeg bare sidde der på sengen og være helt mig selv og meget “real”.

[MEDIA=1]
Dansescenen var virkelig sjov at lave, blev virkelig overrasket da regissøren havde malet et 3 gange 2 meter stort graffitiportræt af mig. Jeg fik det bagefter. Det kunne blive et ret nyskabende baggrundstæppe til en kirkekoncert en dag:-)

Der er fire andre film med andre unge musikere og musikelskere, alle har lidt det samme tvist. En klarinetspiller bliver puttet ind i det vilde gangstermiljø og en harpenist sidder og spiller mellem ferrarier. Det er så utroligt langt væk fra vores virkelighed som klassiske musikere, derfor var det en rigtig fed oplevelse. Tænk hvis man tog nogle hiphoppere og puttede dem ind i vores miljø..

Hvad synes du om filmen?

4 Replies to “Keep it real videoen”

  1. Kære Pernille!
    Orv – har du set Pernille på MTV?
    Nej ikke endnu – men man kan åbenbart være heldig her!?! Og det er jeg så heller ikke, for jeg kan kun høre lyden og så mangler der undertekster til ham gutten med kodesproget. Øv, øv…alle andre har set dig på MTV – bare ikke mig. Jeg må hellere vente, til jeg kan opleve dig live igen.
    Det’ nu også rart, at ha’ noget godt at glæde sig til.
    Kærlig hilsen fra Ann.

  2. Kære Pernille!
    Tak for hilsnen. Det lyder rigtig dejligt med dit Sverigesophold,- det er skønt, at undervisningen er i top!
    MEN,- det er også godt, du kommer hjem til København igen!!
    Vi kan desværre kun høre din tale på mailen,- ikke se filmen.
    MEN,- bare rolig, vi HAR set dig på mtv. Det er da bare for sjovt!!!
    VI glæder os til den søde juletid og håber, vi snart ses igen.
    Rigtig glædelig jul til dig og dine fra
    Claus & Pia.

  3. Kære Pia og Ann
    Hvor er det dejligt at i har skrevet kommentarer. Lige det der skal til for at siden bliver lidt mere levende. Har i prøvet at downloade det lille program? Måske hjælper det, så i også kan SE vidoen.. Jeg er også meget glad for at være hjemme igen. Er så glad for at bo i København, selvom Stockholm også er spændende. Men nu får jeg jo både i pose og i sæk, når jeg for lov til at få undervisning deroppe og bo her:-) Håber bare der kommer nogle legater til at dække mine rejseudgifter..
    Godt Nytår!!
    Pernille

  4. haii pernille mig og min ven james lavede en keep it real video i dec 2006 for 50 cent har du nogle ide om hvordan vi finder et link til den eller en kopi venlig hilsen adrian 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *