Ny CD ud nu: Busy Bees and Birds – Works for recorder by Mogens Christensen

conver

En gang i starten af 2011 blev beslutningen om at påbegynde dette mastodont projekt taget. Jeg skulle indspille den danske nulevende komponist, Mogens Christensens samlede blokfløjteværker. Indspilningerne har siden da stået på fra tid til anden og denne meget krævende og stemningsfyldte musik foreligger nu endelig som en fysisk CD. En lille ting man kan eje og gemme og som ikke forsvinder ligesom alle koncerterne. Jeg er så glad og stolt over at vi har kunnet gennemføre dette og mangler nu blot at slå de allersidste søm i:

På tirsdag den 11. november kl. 19.30 holder vi release koncert og reception i Bistrup Kirke i Birkerød i forbindelse med Vinter Musik Festivalen. Her vil jeg og Per Pålsson, guitar spille musik fra CD’en samt byde på små godter af andre danske nulevende komponister.

Og på onsdag den 12. november kl. 19.30 i Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, Birkerød er der dansk premiere og uropførelse af 2014 versionen af “Busy Bees” – en blokfløjtekoncert af Mogens Christensen. Her spiller Messerkvartetten – Danmarks eneste elektriske strygekvartet og Pernille Petersen.

Læs mere om festivalen her:
ny-musik-birkeroed.dk

Læs mere om CD’en her i DaCapos nyhedsbrev:
dacapo-records.dk

Fra DaCapos nyhedsbrev:
Kalejdoskopisk fuglesang
Blokfløjtemusikken på denne nye CD kredser om fløjtende fugle, summende bier – med afstikkere til en usædvanlig, historisk nodebog, som 1700-tallets blokfløjtespillere brugte af til at “oplære” sangfugle i bur.

I musikken af Mogens Christensen finder man samtidig et væld af citater fra anden historisk fuglemusik – og det hele forbindes i et tidløst kalejdoskop af akustiske og elektroniske klange omkring blokfløjtesolist Pernille Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *