Childrens Concert with Woodpeckers Recorder Quartet

Koncert for børn med Woodpeckers blokfløjtekvartet

Koncert for børn og voksne i Literaturhaus, Møllegade 7, 2200 København N, søndag d. 9. marts 2014 kl. 14.00.

CoCos venneforeningen arrangerer en koncert for børn og voksne, hvor foreningens medlemmer inviteres til at møde op i følgeskab med børn og børnebørn – (egne eller andres!). Vi præsenterer Woodpeckers Blokfløjtekvartet, der består af to kendte ansigter blandt CoComusikere: Kate Hearne og Pernille Petersen. Herudover svenske Katarina Widell og norske Caroline Eidsten Dahl.
Woodpeckers har spillet jævnligt i Norden og har blandt andet optrådt ved Stockholm Early Music Festival og repræsenteret Skandinavien ved REMA showcase i Portugal, der blev optaget af Mezzo og Portugisisk radio og udsendt over hele Europa. Kvartetten har tourneret med skolekoncerter i Sverige og Norge og inspireret tusinder af børn. Det er første gang kvartetten optræder i Danmark.

Woodpeckers B&W

Highlights:
Koncertens titel er Kvidrende Klange. Koncert for børn (6 – 12 år) og voksne. Barokmusik og moderne toner
Pris: Voksne 80 kr. Børn gratis. Pris for voksne, der er ledsaget af mindst ét barn: 40 kr.
Fløjtenisterne, der som en del af deres mangefacetterede virke, har spillet for tusindvis af børn og unge i Norden og Europa siger selv: “Det mest fantastiske er at opleve hvordan børn rokker med til virkelig gammel musik og reagerer på ny musik. :-)”
Inspireret? Grib denne enestående chance for at møde Woodpeckers Blokfløjtekvartet for fuld udblæsning søndag d. 9. marts kl. 14.00. Vel mødt!

Billetter kan reserveres ved henvendelse til Literaturhaus på telefon 3332 9818 eller købes i døren. Alternativt kan billetter reserveres ved at sende en mail til Kirsten på kirsten@cocosvenner.dk. Læs mere om koncerten og Literaturhaus på www.literaturhaus.dk.

Woodpeckers Recorder Quartet: March 9th, 14.00. LitterauturHaus, Copenhagen. Childrens Production.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *