Yearly Archives: 2012

Norges tourné med Woodpeckers Recorder Quartet

Pernille er nu blevet fast medlem af blokfløjtekvartetten Woodpeckers og tournerer i disse uger rundt i området omkring Stavanger med Rikskoncerterne. Kvartetten spiller skoleforestillingen “Kvidrende klange” på områdets skoler og oplever en masse på vejen.

Besøg kvartettens hjemmeside på: woodpeckersquartet.wordpress.com
og se en video fra sidste års optræden i porto her:

Se desuden præsentation af kvartetten her:

Læs … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Solist med Rosenørn Barok

Søndag den 28. Oktober kl. 16.00 er Pernille solist i to blokfløjtekoncerter af Vivaldi og Telemann med Rosenørn Barok. Det foregår i Sorø Klosterkirke i den sidste afdeling af deres Dronning Blanka tour. Ensemblet har fulgt i Dronning Blankas fodspor rundt i Norden de sidste par år rundt i Norge, Finland og Danmark og spillet … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Dagens P2 historie

Historien om “Musik der fortæller historier” bliver igen fortalt idag på P2, da Pernille er dagens P2 historie. Se mere herwww.dr.dk
Koncerten i København er i aften kl. 20.00 i Garnisions Kirke. Koncerten sendes i morgen på P2 kl. 19.20.
Og appropos presse, har i set denne fine artikel i magasinet klassisk:

Categories: Nyheder | Leave a comment

Lyt på P2

I forbindelse med koncerterne med Concerto Copenhagen laver P2 et par indslag. Lyt med når Pernille Petersen er gæst i P2 puls på lørdag formiddag. Hør mere på mandag når Pernille er dagens P2 historie og hør koncerten fra Garnisions Kirke når den sendes som P2 koncerten tirsdag den 25. september kl. 19.20.

Categories: Nyheder | 3 Comments

Musik fortæller historie – med Concerto Copenhagen

Frøer, fægteskoler og fugle:
“Det meste af dette varierede barokprogram byder på programmusik. Italienske Vivaldi har både en kvidrende stillids og en storm over havet at fortælle om. Tyske Telemann har lyttet til frøerne. Bøhmeren Biber og østrigske Schmelzer er begge på krigsstien  Schmelzer så meget, at kirurgen må rykke ud og lappe den sårede … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment