Koncert i Odense 13. november kl. 15.00

På søndag den 13. november spiller jeg og Bjarke Mogensen koncert i Odense Musikforening. Koncerten er på Musikbiblioteket i Odense – lige ved Brandts Klædefabrik.

For mit vedkommende bliver det sæsonens sidste koncert, da jeg herefter går på barsel. Jeg vender stærkt tilbage til næste forår:-)

Koncerten på søndag bliver med musik af Christensen, Lohse, Vivaldi, Stravinsky og mange andre. Koncerten er skabt med henblik på mødet i mellem de to meget forskellige instrumenter blokfløjte og accordion og arbejder med forskelle og ligheder i klang og repertoire. Koncerten har således en del der arbejder med tidlig musik og en del der arbejder med musik fra Rusland og Balkan.

P2 går over til DAB

Nu er P2 gået over til DAB i dagtimerne, så skal du stadig høre P2 om formiddagen, så skal du have fat i en DAB radio.
Læs og hør mere om mine DAB radioer i dette P2 interview:

www.dr.dk/P2

Koncert på Bornholm

Denne weekend spiller jeg og Københavns Barokkompagnie koncert på Bornholm arrangeret af Bornholms Musikforening.

Koncerten er kl. 15.00 i Baptistkirken i Rønne.

Læs mere på bornmus.dk

Debatarrangement

På onsdag den 5. oktober kl. 19.00 -21.00 afholdes debatarrangementet “Italienske musikere i London i starten af 1700-tallet” i Det Blå Hus, Bille Brahes Vej 2, Frederiksberg. Gunnhild Tønder og Pernille Petersen fortæller og spiller musikeksempler af Castrucci, Händel, Corelli m.fl.

Om arrangementet: “I begyndelsen af 1700-tallet flokkedes italienske musikere om at tage til London og prøve lykken. De fleste af dem påstod at være elever af den kendte Mr. Corelli, men de færreste har nok egentlig været det. Med udgangspunkt i Händels førsteviolinist Pietro Castrucci tegner vi billedet af en barsk hverdag som musiker og komponist i den, på daværende tidspunkt, største by i verden”

Med blokfløjte på soundtracket

I sidste uge havde den nye danske animationsfilm Ronal Barbaren premiere.
Pernille Petersen medvirker til filmmusikken med blokfløjtesoloer og to kompositioner. Men man skal høre godt efter, for undervejs i filmen er man travlt beskæftiget med at følge Einstein Films finurlige påfund og høre Nicklas Schmidts flotte filmmusik.
Filmen kører i biografer landet over.

This week the new danish animation Ronal the Barbarian premiered in Denmark. Pernille Petersen is contribution to the film music and soundtrack with recorder solos and two compositions.