Yearly Archives: 2008

JUL JUL JUL

Så er det jul igen og koncertkalenderen bugner af Messiaser og juleoratorier. For min del bliver det to hyggelige koncerter i næste uge sammen med de andre blokfløjtestuderende fra Odense og Esbjerg. På søndag spiller vi til CHMs julekoncert i Hans Egede kirke på Østerbro i København og på onsdag gentages koncerten i Odense på … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Tidlige Italienske Sonater i Frederiksberg Kirke

På fredag den 21. november kl. 17.00 spiller jeg koncert i Frederiksberg Kirke sammen med Allan Rasmussen, cembalo og Hanna Loftsdottir, cello. Programmet består af noget af mit yndlingsrepertoire, de virtuose tidlige italienske sonater fra 1600 tallet. Så jeg glæder mig rigtig meget til denne koncert. Jeg spiller på to Ganassi instrumenter, som jeg netop … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Allehelgens koncerter

På lørdag er det allehelgens aften og det fejres med koncerter over hele landet. Blokfløjten var i barokken blandt andet associeret med død, så der er altid noget at lave ved denne årstid. Hyggeligt, ikke?
Jeg medvirker på lørdag den 1/11 kl. 20.00 ved Holmens Kirkes opførelse af Charpentiers Rekviem. Se www.holmenskirke.dk
Entre: 80 kr.
og ved … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Sommeren er slut – efterårets koncerter kommer

Så er sommeren ovre og efteråret og skoleåret er startet igen. Det har været en sjov sommer med bl.a. opera på Valdemar Slot og koncert i Stockholm.
Nu er efterårets koncerter startet og på onsdag spiller Lady Baroque i Torslunde Kirke kl. 19.30. Programmet bliver med Uccelini, Vivaldi, C.P.E. Bach, Morley, Couperin. Virkelig sjovt og … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Lady baroque i Frederiksborg Slotskirke

På søndag den 29. juni kl. 17.00 spiller Lady Baroque i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød.

Denne gang er vi klar med et helt nyt program. Der bliver triosonater af Uccelini, Vivaldi, C.P.E. Bach og den smukke Apothéose de Corelli af Couperin og et par duetter af Thomas Morley samt en cembalosolo af J.S. Bach.
Koncerten … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment