Yearly Archives: 2007

Julekoncert i Frederiksborg Slotskirke

På søndag den 9. december kl. 16.00 bliver der julekoncert i Frederiksborg Slotskirke. Vi skal spille Marc-Antoine Charpentiers Julenatsmesse for kor, strygeensemble og to blokfløjter under ledelse af organist Sven-Ingvart Mikkelsen. Charpentier har baseret messen på datidens kendte franske julemelodier, mange af dem bliver stadig sunget den dag i dag, så musikken vil måske klinge … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Koncert med “Grundtonen”

På torsdag den 15. november kl. 19.30 er der koncert i Stengård Kirke med Komponistforeningen Grundtonen. Jeg medvirker i Rune Solvangs værk “Bakchanter” fra 2000. Fri entré.
Se www.grundtonen.dk

Categories: Nyheder | Leave a comment

Halloween i Trinitatis

Imorgen aften, den 31. oktober, medvirker jeg som en del af Trinitatis Kammerorkester i opførelsen af to kantater af Bach i Trinitatis Kirke. Det er de utroligt smukke “Lass, Fürstin” og “Actus Tragicus” -to begravelseskantater i aftenens anledning. Solisterne er Nina Bols Lundgren, Linnea Lomholt, Adam Riis og Erlend Tyrmi.
Koncert i Trinitatis Kirke, … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Koncert i Gentofte Kirke på fredag

På fredag den 28. september spiller jeg en eftermiddagskoncert kl. 17.00 i Gentofte Kirke med kirkens organist Ruben Munk. Programmet bliver tidlig musik af blandt andre Castello, Van Eyck, Bach. Koncerten er gratis.
Se også: Gentofte Kirke

Categories: Nyheder | Leave a comment

Koncert i Tune kirke 2008

Hvis nogle har luret på at gå til koncert i Tune Kirke på mandag den 24. september, bliver jeg nødt til at skuffe dem. Koncerten er først 24. september 2008.

Categories: Nyheder | Leave a comment