Yearly Archives: 2006

Keep it real videoen

Nu har jeg fået videoen fra MTV! Underligt at se sig selv, men synes at den er blevet sjov.. Interviewet er optaget hjemme hos mig selv. De var omkring 6 teknikere og en masse udstyr kastet ind på mit lille værelse, og så skulle jeg bare sidde der på sengen og være helt mig selv … Continue reading »

Categories: Nyheder | 4 Comments

Stockholm – nu også i foråret 2007

Nu er jeg godt i gang med mit udvekslingsophold i Stockholm. Det er virkelig inspirerende at være her. Jeg har timer med Dan Laurin hver uge og niveauet blandt mine medstuderende er imponerende højt. Derfor har jeg besluttet mig for at forlænge mit ophold, så det varer hele mit fjerde studieår. Men men, jeg kommer … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Vor Frue Kirke, Odense den 21. september kl. 20.00

Jesper Petersen, orgel og jeg spiller endnu en koncert sammen. Denne gang i Jespers fødeby Odense, hvor jeg også har studeret. Koncerten byder på overgangssonater fra den tidlige og sene barok. Sonater af Cima, Castello, Fontana og Castrucci. Den italienske afdeling brydes af soloer af J. S. Bach og hans søn C.P.E. Bach. Entré 25 kr.

Categories: Nyheder | Leave a comment

Koncert i Italien

Koncerten den 3. august i forbindelse med festivalen Antiqua i Bolzano blev en stor succes. Jeg spillede med den italienske Giannalisa Arena og programmet bestod af barokmusik med italienske referencer, helt fra Rognoni til C.Ph.E. Bach. Koncerten skulle have været udendørs på en romantisk vingård, men vejret var historisk dårligt, så vi måtte afholde koncerten … Continue reading »

Categories: Nyheder | 1 Comment

Vi ses på MTV!

Jeg medvirker i et skægt indslag på MTV, der bliver sendt i løbet af sensommeren. Det er en imagekampange kaldet “Keep it real!” der viser at man kan spille musik fordi man elsker det og ikke for at blive rig og berømt. Jeg bliver interviewet og er med i en ironisk musikvideo hvor jeg spiller … Continue reading »

Categories: Nyheder | 1 Comment