Author Archives: Pernille

More News

Så er 2015 skudt i gang og netop nu venter jeg på at vores anden lille datter melder sin ankomst. Dette år kommer derfor til at stå på barsel og nogle enkelte udvalgte projekter. Dog sker der hele tiden noget og netop nu er Izar Melting Pot Ensemble ved at lægge aller sidste hånd på … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

News

– Skal du i biograften, så lyt efter lidt blokfløjte! Pernille Petersen medvirker på lydsiden af Familien Jul, der netop nu kører i de danske biografer. Musikken er komponeret af Nicklas Schmidt. Se mere om filmen på familien-jul.dk

– Pernille Petersen medvirker sammen med syv andre kollegaer i Niels Lyhne Løkkegaards lydkunst projekt Sound x Sound … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Ny CD ud nu: Busy Bees and Birds – Works for recorder by Mogens Christensen

En gang i starten af 2011 blev beslutningen om at påbegynde dette mastodont projekt taget. Jeg skulle indspille den danske nulevende komponist, Mogens Christensens samlede blokfløjteværker. Indspilningerne har siden da stået på fra tid til anden og denne meget krævende og stemningsfyldte musik foreligger nu endelig som en fysisk CD. En lille ting man kan … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Izar Melting Pot Ensemble

I disse dage spiller Izar Melting Pot Ensemble rundt om i det Sjællandske:
25. oktober kl. 11.30 i Farum Kulturhus
29. oktober kl. 19.30 Ordrupgaard. I forbindelse med gentoftebarokdage.dk
Derefter: IZAR MELTING POT ENSEMBLE INDSPILLER DEBUT ALBUM!
Albummet vil udkomme digitalt og på CD til forår/sommer 2015. Vi glæder os meget!

foto: Henrik Schaarup
Fire fuldblods musikere med vidt forskellig … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

Klassisk på Kanten – Bornholms teater

Efter et veloverstået projekt på Bornholms teater med Andrea Pellegrini, Kottos og Piazzolla Orchestra er der kommet mange varme tilbagemeldinger og flotte anmeldelser. Se billeder og anmeldelse her. Foto: Bornholms teater.

Categories: Nyheder | Leave a comment