Author Archives: Pernille

KOTTOS at Frederiksværk Musikfestival and Vendsyssel Festival

Vi glæder os meget til igen i år at gæste Frederiksværk musikfestival lørdag d. 30. juli kl. 13. Sidste år fik vi sommeren til at gå med at indstudere Bjarkes fantastiske arrangement af Nielsens ‘Helios Ouverture’, i år bryder vi kræfter med John Frandsens Stravinsky inspirerede ‘Carousel’, som uropføres ved denne lejlighed. Måske et venligt … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

KOTTOS new album

New playful and melodic album by Kottos. All tracks are composed by Kottos with elements of folk music, classical chamber music with a psychedelic twist.
Preorder now: gatewaymusicshop.dk

Release June 2nd 19.30 in Copenhagen.

Categories: Nyheder | Leave a comment

KOTTOS

Kottos spiller de næste to søndage i nærheden af hovedstaden. Kom og lyt:

Søndag den 10. april kl. 15.00
KOTTOS
Lundehus Kirke
Søndag den 17. arpil kl. 11.00
KOTTOS
Søndagsmatiné for Røde Kors ved Torvehallerne
Søndag den 17. april kl. 15.00
KOTTOS
Herstedøster Kirke

Categories: Nyheder | Leave a comment

Ny skoletourné med Woodpeckers

For første gang er Woodpeckers Recorder Quartet på skoletourné i Danmark. Kvartetten har tourneret i Sverige, Norge og Irland og nu er det de danske børns tur til den abstrakte og hjertelige børneforestilling. De næste to uger kan børn i Sønderborg, Vojens, Aarhus, Birkerød, Usserød og Rungsted glæde sig til masser af ny og gammel … Continue reading »

Categories: Nyheder | Leave a comment

P2 duellen

Pernille Petersen medvirkede i det 12. afsnit af P2s duellen. En kreativ associationsleg der tog os langt omkring – fra barokmusik til blokfløjte funk, Tower of Power og koreansk folkemusik. Lyt med her

Categories: Nyheder | Leave a comment